Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 117g38kcal0.7g6.5g0.2g3g
Bataatti, kuorittu 67g54kcal1g11.2g0g2g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 5.3g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 666g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi15g41kcal1.3g1g3.4g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%67g113kcal4.6g0.9g10g1.3g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 33g42kcal7.2g0g1.5g0g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g816kcal32.8g47.8g50.4g18.4g
Valittu annoskoko1060g408kcal16.4g23.9g25.2g9.2g
Annoskoko puolitettuna530g204kcal8.2g12g12.6g4.6g
Arvot/100g100g39kcal1.5g2.3g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110