Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio500g325kcal50g21g1.5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 160g68kcal15.7g0.6g0.2g0g
Mansikka 400g186kcal2g33.6g0.8g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g1158kcal135.4g110.4g5g15.2g
Valittu annoskoko1060g579kcal67.7g55.2g2.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna530g290kcal33.9g27.6g1.3g3.8g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191