Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g480g134kcal2.9g28.6g1g12g
Peruna, vanha, kuorittu 400g305kcal7.5g62g0.8g4g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)136g82kcal1.4g6.1g5.4g0.8g
Kasvisliemikuutio, Knorr4g11kcal0.3g0.4g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g1085kcal25.2g198g16.6g35.2g
Valittu annoskoko1060g543kcal12.6g99g8.3g17.6g
Annoskoko puolitettuna530g271kcal6.3g49.5g4.2g8.8g
Arvot/100g100g51kcal1.2g9.3g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90305