Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g862g1353kcal187.9g0g61.2g0g
Ruskea suuruste, Maizena31g119kcal0.3g28.8g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Paprikajauhe 13g40kcal1.9g2.3g1.6g4.7g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 6.9g15kcal2.1g0.4g0.5g0.1g
Chili paprika punainen13g5kcal0.3g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g3132kcal388.2g77.2g127.6g13.8g
Valittu annoskoko1060g1566kcal194.1g38.6g63.8g6.9g
Annoskoko puolitettuna530g783kcal97.1g19.3g31.9g3.5g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449