Pizzapohja

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola ja jauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää öljy ja alusta taikina tasaiseksi.

Kaaviloi tai taputtele taikina ohueksi, pellin kokoiseksi levyksi suoraan leivinpaperin päälle.

Anna kohota 10-20 min, täytä haluamallasi tavalla ja paista 225 asteessa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi421g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 42g31kcal5.5g0.5g0.2g2.9g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 45g402kcal0g0g45.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 547g1876kcal55.7g382.8g6.6g19.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g4619kcal122.4g766.6g104.4g44g
Valittu annoskoko1060g2309kcal61.2g383.3g52.2g22g
Annoskoko puolitettuna530g1155kcal30.6g191.7g26.1g11g
Arvot/100g100g218kcal5.8g36.2g4.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146760