Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g290g244kcal3.2g53g1.2g5.2g
Sitruunamehu, laimentamaton25g5.2kcal0.1g0.4g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g166g1193kcal0g0g132.5g0g
Sokeri 211g857kcal0g211g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g137g195kcal9.4g0.2g7.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 215g739kcal21.9g150.7g2.6g7.5g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8.3g30kcal0.3g6.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g6554kcal70.6g850g288.8g25.4g
Valittu annoskoko1060g3277kcal35.3g425g144.4g12.7g
Annoskoko puolitettuna530g1639kcal17.7g212.5g72.2g6.4g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468