Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g50g175kcal6.5g35.1g0.7g2.7g
Tattarijauho, Vijatuote40g140kcal5.2g28.1g0.6g2.1g
Kaurahiutale 80g300kcal11.6g45.7g5.9g8g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g261g886kcal5.2g203.2g4.4g18.2g
Porkkana 70g23kcal0.4g3.9g0.1g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g3846kcal57.8g632g113.6g65.6g
Valittu annoskoko1060g1923kcal28.9g316g56.8g32.8g
Annoskoko puolitettuna530g961kcal14.5g158g28.4g16.4g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226041