Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 288g73kcal1.4g12.1g0.6g5.5g
Kaali, valkokaali106g22kcal1.3g3.6g0.2g2.2g
Parsakaali brokkoli 25g8.8kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Timjami 2.5g7.1kcal0.2g0.7g0.2g0.9g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 501g1153kcal63.1g3.8g99.6g0.1g
Oliiviöljy 63g553kcal0g0g62.6g0g
Persilja 50g14kcal0.7g0.6g0.1g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g3675kcal136.4g45g327g27.4g
Valittu annoskoko1060g1838kcal68.2g22.5g163.5g13.7g
Annoskoko puolitettuna530g919kcal34.1g11.3g81.8g6.9g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996