Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g374g2731kcal3.7g3.7g299.3g0g
Kananmuna kuoreton 549g783kcal68.6g1.6g56.2g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g50g197kcal0.9g48.4g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)18g1.7kcal0.3g0g0.1g14.8g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton60g192kcal13.8g6.3g12.5g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g7888kcal174.6g139.8g736.2g29.6g
Valittu annoskoko1060g3944kcal87.3g69.9g368.1g14.8g
Annoskoko puolitettuna530g1972kcal43.7g35g184.1g7.4g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546