Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g167g120kcal4.2g28g0.2g0g
Juuriselleri 125g39kcal1.6g5.7g0.2g3.9g
Palsternakka 167g106kcal0.8g19.7g0.7g7.5g
Peruna, keskikokoinen 60g167g100kcal2.5g21.7g0.2g1.5g
Fenkoli, annos 100g83g26kcal1g6.1g0.2g2.6g
Rypsiöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g167g158kcal13.3g23.3g1.2g13.3g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 54g18kcal0.3g3g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g1227kcal47.6g215.2g16g60.4g
Valittu annoskoko1060g614kcal23.8g107.6g8g30.2g
Annoskoko puolitettuna530g307kcal11.9g53.8g4g15.1g
Arvot/100g100g58kcal2.2g10.1g0.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840