Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 338g257kcal6.3g52.3g0.7g3.4g
Jauheliha, sika-nauta 250g554kcal43.8g0g42.5g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka44g36kcal1.5g8.3g0.4g0.4g
Lihaliemi laimennettu 313g59kcal0g9.4g1.9g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g47g122kcal12.7g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g2103kcal131.2g148g107.2g10.2g
Valittu annoskoko1060g1052kcal65.6g74g53.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna530g526kcal32.8g37g26.8g2.6g
Arvot/100g100g99kcal6.2g7g5.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978