Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 137g195kcal17.1g0.4g14g0g
Rypsiöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 59g429kcal0g0.1g48.5g0g
Sokeri 106g430kcal0g105.7g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g187g713kcal3.4g174.4g0.7g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g260g104kcal1.3g26g1.3g1.3g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g75g448kcal15.7g4.9g40.3g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g100g181kcal14.2g7.1g10.7g60.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 75g250kcal0g60.9g0g1g
Leivinjauhe 6.2g11kcal0.3g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2120g6515kcal104g763.8g343g126g
Valittu annoskoko1060g3258kcal52g381.9g171.5g63g
Annoskoko puolitettuna530g1629kcal26g191g85.8g31.5g
Arvot/100g100g307kcal4.9g36g16.2g5.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460255