Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g316g189kcal4.7g41g0.3g2.8g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g88g118kcal9.6g11.4g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 438g277kcal13.1g21g15.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)132g166kcal14.5g0.4g11.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima35g137kcal10.2g0g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2121g1803kcal105.6g152.6g82.8g7.4g
Valittu annoskoko1061g901kcal52.8g76.3g41.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna530g451kcal26.4g38.2g20.7g1.9g
Arvot/100g100g85kcal5g7.2g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915