Koskenlaskijan soppa

Keitä valmiita peruna ja keittojuureksia kalaliemikuutioilla noin puolisen tuntia.

Lisää sei ja keitä toiset puolisen tuntia.

Lisää pilkottu Koskenlaskija, älä anna kiehua.

Älyttömän hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rainbow seiti(100g)175g140kcal33.3g0g0.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g110g307kcal20.8g0g24.1g0g
Peruna ja keittojuurekset, pakaste (Rainbow), annos 750g329g526kcal5.3g39.4g0.7g6.6g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g8.8g23kcal1g2.1g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2121g1991kcal120.8g83g52.8g13.2g
Valittu annoskoko1061g996kcal60.4g41.5g26.4g6.6g
Annoskoko puolitettuna530g498kcal30.2g20.8g13.2g3.3g
Arvot/100g100g94kcal5.7g3.9g2.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=426455