Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2262g3846kcal429.9g0g226.2g0g
Sipuli (kuorittu)1131g305kcal14.7g54.3g2.3g19.2g
Palsternakka 848g540kcal4.2g100.1g3.4g38.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1697g475kcal10.2g101g3.4g42.4g
Peruna, vanha, kuorittu 1697g1292kcal31.9g263g3.4g17g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g57g42kcal4.2g5.4g0.3g0g
Lanttu 1414g408kcal14.1g65g4.2g25.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g407kcal0g0g45.2g0g
Selleri, annos 50g848g119kcal8.5g25.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14869kcal1035.4g1228.6g576.8g284.6g
Valittu annoskoko10000g7435kcal517.7g614.3g288.4g142.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3717kcal258.9g307.2g144.2g71.2g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970