KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 150g49kcal0.9g8.3g0.3g3.8g
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.4g2.7g
Kukkakaali 150g36kcal2.7g3.3g0.4g3.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.8g5kcal0.2g0.3g0.3g0g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Purjosipuli 60g14kcal1.1g1.4g0.1g1.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl100g85kcal1.4g4.4g7g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g175g193kcal31.5g2.6g5.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g75g188kcal14.3g0g16.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g1431kcal112.8g98.2g61.6g26.6g
Valittu annoskoko1062g716kcal56.4g49.1g30.8g13.3g
Annoskoko puolitettuna531g358kcal28.2g24.6g15.4g6.7g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146