Pätkiskakku

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sulata rasva ja lisää paloitellut Pätkikset (voit laittaa osan sulaan rasvaan ja osan jauhojen sekaan jos haluat).

Lisää rasvaan rahka ja munat.

Sekoita ja lisää kuivat aineet.

Sekoita hyvin, mutta ei tarvi vatkata.

Laita taikina jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 45 min.

Kuorrutus: sulata 50g rasvaa ja 100g taloussuklaata

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, sunnuntai1959g6858kcal235.1g1391.1g41.1g58.8g
Sokeri 1922g7800kcal0g1919.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g38g151kcal0g37.3g0g0g
Leivinjauhe 75g132kcal3.9g28.5g0g0.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 181g669kcal33.5g19.9g39.2g55g
Voi 1130g8200kcal13.5g4.5g919g0g
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)1507g844kcal128.1g75.4g3g0g
Pätkis, 18g814g3988kcal29.3g496.5g203.5g0g
Kananmuna kuoreton 1243g1774kcal155.4g3.7g127.4g0g
Taloussuklaa, Fazer754g3881kcal29.4g422g226.1g39.9g
Voi 377g2733kcal4.5g1.5g306.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g74058kcal1265.4g8800.2g3731.2g308.2g
Valittu annoskoko10000g37029kcal632.7g4400.1g1865.6g154.1g
Annoskoko puolitettuna5000g18515kcal316.4g2200.1g932.8g77.1g
Arvot/100g100g370kcal6.3g44g18.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=161319