Jaahelihakeitto

Keitä porkkanoita pienessä määrässä vettä, jossa on mustapippurit.

Lisää perunat, kun porkkanat on vielä puoliraakoja.

Lisää sekaan kasvisliemikuutio.

Kuullota sipuli pannulla ja lisää se keittoon.

Ruskista jauheliha, lisää lihaliemikuutio.

Lisää liha keittoon kun perunat ei ole ihan kypsiä vielä.

Kiehauta ja lisää mausteeksi maun mukaan yrttisuolaa ja rouhittua mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Dille85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g499kcal57.1g0g30g0g
Porkkana 225g74kcal1.4g12.5g0.5g5.7g
Peruna, vanha, kuorittu 451g343kcal8.5g69.8g0.9g4.5g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi7.5g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Kasvisliemikuutio 8.3g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g1973kcal139.2g176g70.4g24g
Valittu annoskoko1062g986kcal69.6g88g35.2g12g
Annoskoko puolitettuna531g493kcal34.8g44g17.6g6g
Arvot/100g100g93kcal6.6g8.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98957