Appelsiinicrepit

250 g jauhoja
6 munaa
2 munankeltuaista
100 g sokeria
60 g sulatettua, selkeytettyä voita
2 rkl kermaa
appelsiinin mehu ja raastettu kuori.

Sekoita ainekset voita lukuun ottamatta sekaisin ja jätä lämpimään paikkaan vähintään kahdeksi tunniksi käymään.

Paista letut molemmin puolin.

Tämä on keskiaikainen paastoruokaresepti.

Tulos on aika tuhtia syötävää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Elisah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, Pouta Luomu282g1017kcal33.9g200.5g5.9g0g
Kananmuna kuoreton 373g532kcal46.6g1.1g38.2g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g45g29kcal1.6g0.1g11.3g0g
Sokeri 113g459kcal0g112.9g0g0g
Voi 68g492kcal0.8g0.3g55.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 34g112kcal0.7g1g11.9g0g
Appelsiini, kuorittu 147g69kcal0.8g13.1g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g5418kcal168.8g658g245.6g6.2g
Valittu annoskoko1062g2709kcal84.4g329g122.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna531g1355kcal42.2g164.5g61.4g1.6g
Arvot/100g100g255kcal7.9g31g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175429