Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 112g815kcal1.3g0.4g91.3g0g
Sokeri 64g258kcal0g63.6g0g0g
Kananmuna, paistettu 41g83kcal5.3g0.1g6.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g501kcal14.9g102.2g1.8g5.1g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Raparperi 150g51kcal1g8.2g0.1g2.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 150g58kcal0.2g12.2g0.1g2.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g41kcal0.4g8.9g0.4g0g
Sokeri 30g122kcal0g29.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6.7g23kcal0g5.5g0g0.1g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g150g524kcal21g83.9g11.2g15g
Voi 75g543kcal0.9g0.3g60.9g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 75g257kcal7.6g52.4g0.9g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g6953kcal105.6g833.4g347.2g54.2g
Valittu annoskoko1062g3477kcal52.8g416.7g173.6g27.1g
Annoskoko puolitettuna531g1738kcal26.4g208.4g86.8g13.6g
Arvot/100g100g327kcal5g39.2g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790