Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta263g947kcal34.2g184.2g5.5g9.2g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 148g212kcal18.6g0.4g15.2g0g
Sokeri 229g931kcal0g229.2g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g90g648kcal0.9g0.9g72g0g
Vesi135g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.2g29kcal0g7.2g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 180g64kcal0.3g12.8g0.2g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g5694kcal109g876.2g185.8g25.6g
Valittu annoskoko1062g2847kcal54.5g438.1g92.9g12.8g
Annoskoko puolitettuna531g1423kcal27.3g219.1g46.5g6.4g
Arvot/100g100g268kcal5.1g41.3g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095