Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g224g134kcal22.3g9.6g0.7g0g
Sokeri 380g1542kcal0g379.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 197g281kcal24.6g0.6g20.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 174g598kcal17.8g122g2.1g6.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 32g119kcal6g3.5g7g9.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g43kcal0g10.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g402kcal0g0g44.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2124g6238kcal141.4g1051.6g149.4g31.8g
Valittu annoskoko1062g3119kcal70.7g525.8g74.7g15.9g
Annoskoko puolitettuna531g1560kcal35.4g262.9g37.4g8g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920