Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Ruisjauho Pirkka150g458kcal14.6g91.5g3g22.5g
Vehnälese, Liperin mylly100g143kcal15g9g5.5g55g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima200g780kcal58g0g60g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g100g94kcal17.7g0.1g2.5g0g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Ranskankerma, Milbona100g291kcal2.3g3g30g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100g330kcal2g3g35g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2125g5929kcal245g221.2g452.2g158.8g
Valittu annoskoko1063g2965kcal122.5g110.6g226.1g79.4g
Annoskoko puolitettuna531g1482kcal61.3g55.3g113.1g39.7g
Arvot/100g100g279kcal11.5g10.4g21.3g7.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260733