Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g225g1620kcal2.2g2.2g180g0g
Fariinisokeri225g914kcal0g224.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 186g265kcal23.2g0.6g19g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten51g167kcal11.9g22.8g10.6g5.6g
Pandan tumma suklaa 150 g79g421kcal3.9g41g25.2g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g113g591kcal10.7g59.6g34.9g0g
Mantelirouhe, 1 rkl56g325kcal11.9g3g28.4g6.5g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 113g371kcal2.2g3.4g39.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2126g9456kcal132.6g741.2g675g24.2g
Valittu annoskoko1063g4728kcal66.3g370.6g337.5g12.1g
Annoskoko puolitettuna532g2364kcal33.2g185.3g168.8g6.1g
Arvot/100g100g445kcal6.2g34.9g31.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773