Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Oliiviöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Lehtiselleri 22g2.8kcal0.2g0.2g0g0.2g
Valkoviini kuiva 100g69kcal0.3g0.6g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g22g160kcal0.2g0.2g17.5g0g
Herne 125g86kcal6.3g11.7g0.5g3.9g
Isot katkaravut (rainbow)225g225kcal51.8g0g2g0g
Tumma pikariisi, Risella94g319kcal8.4g67.5g3.3g4.8g
Basilika, tuore25g10kcal0.8g1.3g0.2g1g
Minttu, tuore (-), annos 1g6.3g2.8kcal0.2g0.5g0g0.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 31g6.8kcal0.1g0.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g2056kcal139.2g174.2g74.6g23.4g
Valittu annoskoko1064g1028kcal69.6g87.1g37.3g11.7g
Annoskoko puolitettuna532g514kcal34.8g43.6g18.7g5.9g
Arvot/100g100g97kcal6.5g8.2g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652