Puolukkapiirakka

Pohjaan:
60g sulaa voita
loraus kermaa
muna
makeutus oman maun mukaan
Ylläolevat vatkataan sähkövatkaimella kuohkeaksi jonka jälkeen lisätään noin 100g jauhettua mantelia ja jatketaan vatkausta.

Lopuksi sekoittaen sekaan 2 teeluskaa leivinjauhetta

Esipaisto 200 asteessa noin kymppiminsa
jonka jälkeen päälle ensin mustikkaa ja vattua täysin sulaneina ja valutettuina.

Ja niiden päälle seos jossa
desi kermaa, 200g haluamaansa tuorejuustoa(ricotta tai mascarpone mun suosikit)
yks muna, vaniljatangon sisukset ja haluamansa makeutus.

Paistetaan 200 asteessa ja noin puol tuntia.

Jäähdytetään kunnolla ennen nauttimist

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 88g635kcal1g0.4g71.2g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 175g578kcal3.5g5.3g61.3g0g
Manteli 88g539kcal21.1g5.8g47.3g6.3g
Leivinjauhe 8.8g15kcal0.5g3.3g0g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g175g447kcal10.3g5.6g41.9g0g
Aprikoosihillo (St. dalfour), annos 15g22g49kcal0.1g12.5g0g0g
Puolukka 263g102kcal1.2g17.9g1.3g6.8g
Tyrnimarja 131g118kcal1g8.2g6.6g7.9g
Sitruunamehu, laimentamaton18g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g5251kcal101.6g119.2g479g42g
Valittu annoskoko1064g2626kcal50.8g59.6g239.5g21g
Annoskoko puolitettuna532g1313kcal25.4g29.8g119.8g10.5g
Arvot/100g100g247kcal4.8g5.6g22.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339409