Feta-parsakaalipiirakka (glut.)

Sekoita pehmeä voi yhdistettyihin kuiviin aineisiin.

Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi.

Keitä ja valuta parsakaalit.

Lisää parsakaali ja juustokuutiot vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, maito ja kananmunat ja lisää täytteeksi.

Paista 175 asteessa kypsäksi (n. 40 min).

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 83g605kcal1g0.3g67.8g0g
Tattarijauho, Myllynparas43g147kcal5.6g29.3g0.7g2.3g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 40g138kcal2.2g30.5g0.5g0.5g
Leivinjauhe 3.3g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Parsakaali brokkoli 267g94kcal12.3g5.2g0.8g6.7g
Viola salaattijuusto 9% (Valio), annos 100g100g160kcal17g1g9g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio133g187kcal3.7g8.7g16g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 167g107kcal5.3g8g5.8g0g
Kaurajauho 37g137kcal5.3g20.9g2.7g3.7g
Maito, tilamaito, raakamaito, rasvaa 4,4 %, ei lisätty d-vitamiinia 80g57kcal2.4g3.8g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g3590kcal137.6g218.6g236.2g26.4g
Valittu annoskoko1064g1795kcal68.8g109.3g118.1g13.2g
Annoskoko puolitettuna532g898kcal34.4g54.7g59.1g6.6g
Arvot/100g100g169kcal6.5g10.3g11.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342712