Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g60g192kcal6.6g37.8g1.2g6.9g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)60g211kcal6.8g41.3g1.7g1.9g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g60g202kcal6.6g43.5g2.4g3.5g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g60g210kcal4.6g45g1.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 801g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 22g191kcal0g0g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g2013kcal49.2g335.2g56.4g24.6g
Valittu annoskoko1064g1007kcal24.6g167.6g28.2g12.3g
Annoskoko puolitettuna532g503kcal12.3g83.8g14.1g6.2g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874