Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g186g993kcal9.1g96.7g59.5g0g
Kananmuna kuoreton 372g530kcal46.5g1.1g38.1g0g
Sokeri 200g811kcal0g199.6g0g0g
Euroshopper margariini 60 %139g760kcal1.4g1.4g83.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 77g263kcal7.8g53.7g0.9g2.7g
Kaakaojauhe, X-tra9g34kcal0.3g7.7g0.2g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g15g82kcal0.8g8g4.9g0g
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.8g0.1g3.1g0g
Sokeri 17g67kcal0g16.5g0g0g
Euroshopper margariini 60 %12g63kcal0.1g0.1g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.3g22kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, X-tra0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g7343kcal140.8g779.8g395g5.8g
Valittu annoskoko1064g3672kcal70.4g389.9g197.5g2.9g
Annoskoko puolitettuna532g1836kcal35.2g195g98.8g1.5g
Arvot/100g100g345kcal6.6g36.6g18.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840