Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali424g90kcal5.1g14.4g0.8g8.9g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Paprika punainen 45g13kcal0.4g2g0.2g0.9g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g15g3.4kcal0.1g0.5g0.1g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön10g70kcal0.2g0.4g1.6g0g
Kasvisliemikuutio 5.5g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g15g123kcal0g0g13.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g497kcal56.9g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g1654kcal127.6g40.8g95.6g21.4g
Valittu annoskoko1064g827kcal63.8g20.4g47.8g10.7g
Annoskoko puolitettuna532g414kcal31.9g10.2g23.9g5.4g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737