Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 211g1528kcal2.5g0.8g171.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 228g784kcal23.3g159.9g2.7g8g
Kananmuna kuorineen punnittu 197g247kcal21.6g0.5g17.7g0g
Sokeri 119g485kcal0g119.3g0g0g
Banaani, kuorittu 281g244kcal3g51.4g1.1g5.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g14g44kcal1.5g8.4g1g3.9g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g6712kcal105.2g691.2g387.6g34.2g
Valittu annoskoko1064g3356kcal52.6g345.6g193.8g17.1g
Annoskoko puolitettuna532g1678kcal26.3g172.8g96.9g8.6g
Arvot/100g100g315kcal4.9g32.5g18.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700