Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 331g473kcal41.4g1g34g0g
Kuohukerma201g683kcal4g6g70.3g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 30g117kcal0.6g0.7g12.6g0g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Tonnikala öljyssä 301g572kcal81.7g0g27.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g3788kcal258.4g32g289.4g6.6g
Valittu annoskoko1064g1894kcal129.2g16g144.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna532g947kcal64.6g8g72.4g1.7g
Arvot/100g100g178kcal12.1g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269005