Mustikkaviineri

Sulata lehtitaikinalevyt ja leikkaa yksi levy aina kolmeen osaan.

Valmista vaniljakreemi ohjeen mukaan ja lisää ruokalusikallinen mansikkahilloa.

Jos mustikat ovat pakasteesta kannattaa laittaa niiden sekaan vähän perunakauhoa, joka kerää paistossa mustikan nestettä.

Voitele kananmunalla lehtitaikina palojen reunaosat.

Laita palan keskelle reilu teelusikallinen vaniljakreemiä ja mustikoita.

Ripottele viinereiden päälle raesokeria ja paista 225 asteessa reilu 10 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtitaikinalevyjä , myllyn paras, paketti 500 g580g2263kcal34.8g178.7g157.2g78.9g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g58g232kcal0.3g49.9g2.9g0g
Vesi174g0kcal0g0g0g0g
Mansikkahillo 20g45kcal0.1g10.6g0g0.2g
Mustikka metsä- 209g92kcal1g13.4g1.3g6.9g
Sokeri 23g94kcal0g23.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g5451kcal72.4g551.6g322.8g172g
Valittu annoskoko1064g2725kcal36.2g275.8g161.4g86g
Annoskoko puolitettuna532g1363kcal18.1g137.9g80.7g43g
Arvot/100g100g256kcal3.4g25.9g15.2g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301448