Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 697g76kcal3.9g9.8g0.7g4.9g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 348g461kcal9.2g11.1g41.8g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 8.7g29kcal0g7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2128g1131kcal26.2g55.8g85g9.8g
Valittu annoskoko1064g566kcal13.1g27.9g42.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna532g283kcal6.6g14g21.3g2.5g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305021