Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 1880g489kcal29.3g43.2g9.4g54.5g
Sipuli 150g46kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Voi 75g545kcal0.9g0.3g61.1g0g
Vesi4511g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g1504g3759kcal285.7g0.5g330.8g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g1880g2068kcal43.2g58.3g188g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13814kcal722g219g1179.2g114.2g
Valittu annoskoko10000g6907kcal361g109.5g589.6g57.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3454kcal180.5g54.8g294.8g28.6g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891