Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 2632g2130kcal41.3g442.9g1.3g78.9g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g5263g7368kcal1000g0g368.4g0g
Sipuli (kuorittu)526g142kcal6.8g25.3g1.1g8.9g
Kananmuna kuorineen punnittu1579g1990kcal173.7g4.7g142.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23260kcal2443.6g945.8g1025.8g175.6g
Valittu annoskoko10000g11630kcal1221.8g472.9g512.9g87.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5815kcal610.9g236.5g256.5g43.9g
Arvot/100g100g116kcal12.2g4.7g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440339