Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty4171g3087kcal79.2g642.3g8.3g41.7g
Kurpitsa 1635g260kcal12.3g32.7g1.6g32.7g
Sipuli 744g225kcal9.3g35.7g1.5g12.6g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g169g778kcal0.8g0.8g86.2g0.1g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g11g0kcal0g0g0g0g
Timjami 1.1g3.2kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1578g320kcal9.5g60g4.7g22.1g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr1691g1691kcal202.9g44g81.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12727kcal628.2g1631.6g367.2g219.2g
Valittu annoskoko10000g6364kcal314.1g815.8g183.6g109.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3182kcal157.1g407.9g91.8g54.8g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633