Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.1g1.9g
Lehtiselleri 50g6.4kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Kalaliemi laimennettu 500g15kcal0g1.5g1g0g
Kirjolohifilee 200g331kcal33.5g0g22g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Maustekurkku75g12kcal0.5g2.2g0.1g1.3g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g10g1.6kcal0.3g0.1g0g0.1g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2130g1154kcal76.6g34.2g77g13.4g
Valittu annoskoko1065g577kcal38.3g17.1g38.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna533g289kcal19.2g8.6g19.3g3.4g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154223