Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.1g21kcal0.8g0.8g1.6g0.1g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 78g356kcal16.4g0g32.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 141g49kcal6.5g2.7g0.4g3.5g
Tomaatti 69g16kcal0.4g2.4g0.2g1g
Spagetti 47g154kcal4.8g31.1g0.5g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2130g1254kcal59g84.6g71.2g17.2g
Valittu annoskoko1065g627kcal29.5g42.3g35.6g8.6g
Annoskoko puolitettuna533g314kcal14.8g21.2g17.8g4.3g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143