Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 180g219kcal38.3g0g7.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 225g161kcal4.1g32.5g0.4g2.4g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g54g15kcal0.6g2.6g0.2g1.6g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 6g20kcal0.5g0.8g1.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2130g829kcal87g71.8g18.8g8.2g
Valittu annoskoko1065g415kcal43.5g35.9g9.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna533g207kcal21.8g18g4.7g2.1g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824