Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr125g351kcal10g11.9g30.1g2g
Kesäkurpitsa, tuore564g96kcal3.4g14.1g2.3g3.9g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Aurajuusto75g256kcal15g0g21.8g0g
Ruokakerma 5%, Valio251g163kcal3.8g10.5g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2130g1757kcal65.8g77.8g133.6g13.6g
Valittu annoskoko1065g879kcal32.9g38.9g66.8g6.8g
Annoskoko puolitettuna533g439kcal16.5g19.5g33.4g3.4g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757