Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 1354g1547kcal227.5g0g70.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1692g1288kcal31.8g262.3g3.4g16.9g
Porkkana 846g277kcal5.2g47g1.7g21.6g
Purjosipuli 338g78kcal6.1g8.1g0.7g7.1g
Sipuli 406g123kcal5.1g19.5g0.8g6.9g
Maustepippuri, annos 1g17g0.5kcal0g0g0.2g0g
Vesi3384g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g677g1692kcal94.8g23g135.4g0g
Pinaattipakaste 150g508g71kcal9.6g2g2.5g6.6g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g677g359kcal38.6g35.9g6.1g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g34g22kcal2.5g3g0.2g0g
Tilli, tuore 68g20kcal2.5g0.6g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10954kcal847.4g802.8g443.8g121g
Valittu annoskoko10000g5477kcal423.7g401.4g221.9g60.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2738kcal211.9g200.7g111g30.3g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369