Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1171g4754kcal0g1170g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1171g4019kcal119.3g819.8g14.1g41g
Voi, 1 tl, 5 g901g6577kcal9g9g720.7g0g
Mustikka metsä- 3153g1388kcal15.8g201.8g18.9g104.1g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2252g1261kcal191.4g112.6g4.5g0g
Kaurahiutale 360g1348kcal52.3g205.4g26.3g36g
Kananmuna kuoreton 991g1414kcal123.9g3g101.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41520kcal1023.4g5043.2g1772.2g362.2g
Valittu annoskoko10000g20760kcal511.7g2521.6g886.1g181.1g
Annoskoko puolitettuna5000g10380kcal255.9g1260.8g443.1g90.6g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271