Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g7892g10575kcal702.4g1436.3g205.2g339.3g
Sitruunamehu, laimentamaton1578g332kcal4.7g25.3g0g1.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g90g94kcal7.1g14.7g0.5g1.8g
Oliiviöljy 304g2692kcal0g0g304.4g0g
Suola, annos 3g68g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 68g189kcal7.4g25.9g2.2g17.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27763kcal1443.2g3004.4g1024.6g721.2g
Valittu annoskoko10000g13881kcal721.6g1502.2g512.3g360.6g
Annoskoko puolitettuna5000g6941kcal360.8g751.1g256.2g180.3g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788