Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5618g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta1966g2949kcal393.3g0g157.3g2g
Parsakaali brokkoli 1011g355kcal46.7g19.7g3g25.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g506g142kcal3g30.1g1g12.6g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g702g246kcal19g33g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)197g53kcal2.6g9.4g0.4g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7489kcal929.2g184.4g330.4g86.4g
Valittu annoskoko10000g3744kcal464.6g92.2g165.2g43.2g
Annoskoko puolitettuna5000g1872kcal232.3g46.1g82.6g21.6g
Arvot/100g100g37kcal4.6g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572