Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g361g363kcal74.6g0g16.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 180g52kcal1.8g8.3g0.5g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)9g38kcal0.6g5.6g1.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g14g10kcal1g1.3g0.1g0g
Punaviini 60g42kcal0.2g0.1g0g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Soijakastike 6g3.6kcal0.3g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2136g1291kcal163g64g49.4g18.8g
Valittu annoskoko1068g646kcal81.5g32g24.7g9.4g
Annoskoko puolitettuna534g323kcal40.8g16g12.4g4.7g
Arvot/100g100g60kcal7.6g3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270614