Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu6g54kcal0g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g23g24kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g401g92kcal5.6g13.6g1.6g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g10g23kcal0.3g2.6g1.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g681kcal4g6g70.1g0g
Katkarapu 361g247kcal52.1g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2136g2280kcal129.4g58.4g166.4g3.2g
Valittu annoskoko1068g1140kcal64.7g29.2g83.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna534g570kcal32.4g14.6g41.6g0.8g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272528