Omppupiirakka

Sekoita keskenään pehmeä voi, muna, sokeria, hiutaleet, vehnäjauho ja leivinjauhe.

Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan jauhojen avulla.

Kuori ja viipaloi omenat ja levitä ne tasaisesti taikinan päälle.

Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit ja hiutaleet.

Ripottele seos tasaisesti omenoiden päälle.

Paista piirakkaa 200 asteessa n. 25 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale Elovena (Raisio)84g312kcal11.8g46.3g6.7g9.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Sokeri 48g195kcal0g48.1g0g0g
Voi 60g437kcal0.7g0.2g48.9g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 481g215kcal0.9g45.3g0.5g8.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 90g310kcal9.2g63.2g1.1g3.2g
Sokeri 30g122kcal0g30.1g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)84g312kcal11.8g46.3g6.7g9.3g
Kananmuna kuoreton 66g94kcal8.3g0.2g6.8g0g
Voi 120g873kcal1.4g0.5g97.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2136g5760kcal88.2g565.6g337g61g
Valittu annoskoko1068g2880kcal44.1g282.8g168.5g30.5g
Annoskoko puolitettuna534g1440kcal22.1g141.4g84.3g15.3g
Arvot/100g100g270kcal4.1g26.5g15.8g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76918