Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto53g149kcal10.1g0g11.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.3g16kcal0.6g0.6g1.3g0.1g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Bataatti, kuorittu 214g174kcal3.4g36.1g0.1g6.4g
Juuriselleri 79g25kcal1g3.6g0.2g2.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl6.9g62kcal0g0g6.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2138g911kcal33.6g90.8g40.8g20.8g
Valittu annoskoko1069g456kcal16.8g45.4g20.4g10.4g
Annoskoko puolitettuna534g228kcal8.4g22.7g10.2g5.2g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.2g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65279