Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2322g759kcal14.4g129.1g4.6g59.2g
Sokeri 1330g5397kcal0g1328.3g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g936g3277kcal15.9g833.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2023g2539kcal222.5g5.3g182.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1873g6426kcal190.8g1310.9g22.5g65.5g
Grahamjauho 375g1228kcal39.6g227.3g8.2g37.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g94g375kcal0g92.7g0g0g
Leivinjauhe 75g132kcal3.9g28.3g0g0.4g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g225g742kcal18g137.1g4.3g42.7g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 749g5299kcal0g0g599.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g52345kcal1010.2g8184.6g1642.6g409.8g
Valittu annoskoko10000g26173kcal505.1g4092.3g821.3g204.9g
Annoskoko puolitettuna5000g13086kcal252.6g2046.2g410.7g102.5g
Arvot/100g100g262kcal5.1g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604